fbpx

Prezentul document reprezinta un contract de adeziune propus de SC NATURA PROPERTY MANAGEMENT SRL si trebuie sa fie acceptat inainte de crearea unui cont sau comandarea oricarui produs de pe site-ul www.epilaredulce.ro.Orice comanda trebuie confirmata de client, prin bifarea casutei – Sunt de acord cu “Termeni și Condițiile” iar prin apasarea butonului “Finalizati Comanda” sau “Confirm Comanda” reprezinta o acceptare din partea clientului si a ofertei SC NATURA PROPERTY MANAGEMENT SRL in conditiile stipulate de art 9 din Legea comertului electronic 365/2002. Click-ul pe butonul “Confirm Comanda” reprezinta o semnatura electronica, in sensul art.3 pct.10 din Regulamentul UE 910/2014 , avand aceeasi valoare cu o semnatura olografa.

 1. Definirea termenilor

Epilaredulce.ro : Firma SC NATURA PROPERTY MANAGEMENT SRL  cu sediul în Str. Alexandrina, Nr.25, Sector 1- Bucuresti Cod fiscal: RO24578363, înregistrat în Registrul Comerțului J40/17184/2008, telefon 0745.232.853, email: infolinia@epilaredulce.ro, care administreaza websiteul www.epilaredulce.ro

Produs: orice produs care poate fi achizitionat de un client prin intermediul website-ul epilaredulce.ro

Vizitator: orice persoană care vizitează site-ul epilaredulce.ro și interacționeaza cu acesta, cum ar fi prin lăsarea unui comentariu pentru un produs sau folosirea funcționalității de “ Anunta-ma cand este pe stoc”.

Utilizator: persoana fizică care își face un cont pe epilaredulce.ro.

Client: persoana fizica sau juridica care face o comanda pe site-ul  epilaredulce.ro. Vârsta minima pentru a fi client este de 18 ani.

Destinatar: persoana fizica sau juridica la care se va face livrarea produselor comandate pe site-ul epilaredulce.ro

Comanda: comanda de achizitionare a unuia sau mai multe produse si/sau servicii afisate in website-ul epilaredulce.ro, realizata de un client care isi doreste ca acel produs sa fie livrat la adresa destinatarului.

 

 1. Obiectul si acceptarea prezentului contract de vanzare

Prezentul Contract de vanzare este aplicabil tuturor comenzilor realizate prin intermediul epilaredulce.ro. Clientul se obliga sa ia la cunostinta de aceste conditii inainte de a realiza o comanda. Toate comenzile implica acceptarea tuturor acestor conditii generale de vanzare de catre client. Acceptarea prezentului contract de catre client se face prin bifarea casutei “Sunt de acord cu Termeni și Condițiile” si prin apasarea butonului “Confirm Comanda” sau “Finalizati Comanda.”

epilaredulce.ro isi rezerva dreptul de a modifica prezentul contract de vanzare in orice moment. Versiunea aplicabila a unei comenzi realizate este aceea in vigoare pe epilaredulce.ro la momentul la care s-a plasat comanda de catre client.

 

 3.Disponibilitatea produselor afisate.

Oferta noastra cu privire la produse si pretul acestora este valabila atata vreme cat este afisata pe www.epilaredulce.ro. si isi va indeplini obligatiile contractuale in termen de cel mult 30 de zile lucratoare de la data la care clientul a transmis comanda.

In cazul unei perioade de valabilitate a unui anumit pret, acest aspect va fi specificat in mod clar pe pagina produsului respectiv.

In conditiile in care produsul dorit nu mai este disponibil pe stoc, va vom oferi optiunea de a cumpara un alt produs/ de acceasi calitate si la pret echivalent cu cele solicitate.In conditiile in care nu doriti sa beneficiati de această ofertă si in conditiile in care ati realizat plata in avans, plata va v-a fi rambursata in termen de 30 de zile de la informarea facuta de SC NATURA PROPERTY MANAGEMENT SRL.

 1. Produsele afisate pe websiteul epilaredulce.ro

Fotografiile produselor afisate in epilaredulce.ro au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Cu toate acestea, SC NATURA PROPERTY MANAGEMENT SRL  depune toate eforturile, avand o obligatie de mijloace si in masura posibilului, pentru ca produsele comandate sa arate exact ca cele afisate in fotografiile produselor afisate online, in particular in privinta formei, culorii si specificatiilor, sub rezerva pretului ales de client. Din cauza calibrarii luminozitatii monitoarelor si a telefoanelor mobile, a tipurilor vechi sau moderne de dispozitivele electronice, imaginile pot arata diferit.

In acelasi timp SC NATURA PROPERTY MANAGEMENT SRL  informeaza ca poate pune spre vanzare prin intermediul site-ului produse puse la dispozitie de alti producatori si furnizori. Acestia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor si puse la dispozitie si va rugam sa nu le incalcati. De asemenea, acestia sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor furnizate.

 

 1. Pretul produselor

Preturile prezentate includ TVA, insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe pagina produsului acest lucru. Cheltuielie de livrare vor fi mentionate in mod distinct pe ultima pagina inainte de finalizarea comenzii.

Preturile prezentate sunt valabile pana la revocarea lor, odata cu delistarea lor de pe website-ul public. De asemenea, in cazul in care vorbim despre o campanie promotionala, trebuie sa stiti faptul ca pretul produsului, prezentat online, este valabil doar in perioada specificata in site. In cazul unei perioade exprese de valabilitate a unui anumit pret, acest aspect va fi specificat pe pagina produsului respectiv.

 

 6.Garantia produselor

Toate produsele beneficiează de garanția legala pentru lipsa de conformitate, conform dispozițiilor legale în vigoare.

De asemenea, produsele cumparate prin intermediul acestui site pot beneficia de garantia comercială a producătorului sau vânzătorului. Astfel, dacă este cazul fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului sau al vanzatorului. În cazul unei garanții oferită de producător, firma SC NATURA PROPERTY MANAGEMENT SRL   nu este responsabilă in mod direct de serviciile de garantie care sunt oferite si deci va fi responsabilitatea celui care oferă această garanție.

In cazul produselor care beneficieaza de garantie comerciala, Certificatul de Garantie Comerciala se trimite in colet o dată cu produsul.

In cazul produselor unde garantia comerciala este oferita de catre SC NATURA PROPERTY MANAGEMENT SRL   pentru acordarea garantiei, produsele trebuiesc insotite de factura si certificatul de garantie, accesoriile aferente (daca este cazul).

Daca aceste conditii nu sunt respectate, dupa receptionare – se va face o evaluare a produsului, SC NATURA PROPERTY MANAGEMENT SRL   rezervandu-si dreptul de a estima valoarea actualizata a produsului (intotdeauna se va comunica telefonic cu clientul valoarea rezultata in urma estimarii produsului).
In cazul expedierii unui produs catre service, pentru garantie, acesta trebuie sa soseasca exclusiv prin CURIERAT RAPID / POSTA ROMANA si cu taxele de expediere achitate de catre client.

In cazul in care pentru produsul expediat la garantie se constata disfunctionalitati, vicii ascunse sau nereguli de functionare, costurile de expeditie pentru coletul cu produsul reparat in perioada de garantie, este suportat de catre SC NATURA PROPERTY MANAGEMENT SRL.

Pentru produsele returnate pentru garantie si la care nu se constata nereguli, Clientul va suporta si taxele de returnare.

 

 1. Dreptul de returnare a produselor

In conformitate cu legislatia romana, consumatorul are dreptul sa notifice in scris SC NATURA PROPERTY MANAGEMENT SRL   ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Orice cerere de acest gen va fi datata si semnata de catre cumparator si va fi trimisa către epilaredulce.ro in orice mod neechivoc. Pentru a fi în conformitate cu reglementările europene epilaredulce.ro vă pune la dispoziție și un model de formular de retragere în conformitate cu OUG 34/2014. Formularul se poate completa AICI.

Pentru facilitarea dreptului la returnare, epilaredulce.ro are un formular optional in pagina de retur.

Returnarea produselor trebuie sa se faca impreuna cu toate accesoriile, consumatorul suportand cheltuielile de expeditie conform legii noastre. În conformitate cu legea română consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

In masura posibilului, recomandam  clientului sa utilizeze ambalajul original, acest lucru limitand posibilitatea de deteriorare a bunului din timpul transportului.

Dreptul de returnare nu este aplicabil pentru cazurile în care există limitari stabilite de legea romana in vigoare.

Articolele 6 si 7 sunt valabile și pentru Clienții PRO și Salon, care sunt considerați a fi clienți profesionisți sau persoane juridice.

 

 1. Metoda de plata a produselor

1. Plata ramburs in cont colector la livrare

2. Plata prin transfer bancar in contul Alpha Bank Dorobanti IBAN: RO31BUCU046559982511RO98

3. Plata online cu cardul (Mastercard, Visa, Visa Electron)

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2) active din punct de vedere plata online.

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul ‘3-D Secure’ elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Avantajele acestei metode de plata:

 • siguranta
 • comoditate si usurinta in procesul de comanda
 • puteti trimite cadouri altei persoane (puteti face cadouri celor dragi si in cazul in care sunteti in afara tarii sau in alt judet
 • nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, foloseste platforma securizata Europayment Services – Euplatesc.ro . Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Euplatesc.ro . Nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Etape in plata cu card-ul

Pentru a efectua o plata cu card-ul dumneavoastra trebuie sa selectati pe site la metoda de plata – Plata online cu card bancar, si sa apasati Finalizeaza comanda. Veti fi redirectionat pe o legatura securizata pe pagina procesatorului de carduri bancare.

Aici va trebui sa introduceti in formular numarul cardului, data expirarii (ambele informatii le gasiti tiparite pe cardul dumneavoastra) si codul CVV2/CVC2). Apoi apasati ‘Pasul urmator’.

Va rugam sa completati cu atentie toate datele cerute referitoare la card-ul dumneavoatra! Dupa finalizarea comenzii veti primi confirmare pe pagina procesatroului de carduri bancare, precum si un email de confirmare cu detaliile tranzactiei.

 

9 Metoda de livrare a produselor

Comenzile se livreaza, de regula, in 2-4 zile lucratoare prin curier rapid. Produsele vor fi expediate prin intermediul unei firme de curierat, costurile de expediere si ramburs fiind suportate de catre cumparator. Suma specificata pe factura reprezinta costul final ce trebuie achitat de catre comparator.
Plata se poate face ramburs curierului sau se poate efectua  prin transfer bancar.
Comenzile se livreaza, de regula, in 2-4 zile lucratoare prin curier rapid. Această perioadă curge din momentul confirmării pe email a comenzii.
Daca ati plasat o comanda si nu ati primit email-ul de confirmare, va rugam sa ne telefonati, este posibil sa nu se fi inregistrat corect comanda. Pentru comenzi urgente, va rugam sa ne contactati telefonic .

  

 1. Anularea comenzii si corectarea erorilor din comanda

Orice comandă poate fi anulată înainte de primirea a finalizarii  comenzii pe email. Contactați-ne cat se poate de repede.

Orice erori survenite la comanda facuta de client pot fi corectate până la finalizarea comenzii,cand se primeste confirmarea pe email cu mesajul COMANDA FINALIZATA.

Mobil: 0745.232.853
WhatsApp: 0745.232.853
Email: infolinia@epilaredulce.ro

 

 1. Schimb produse 

Va rugam consultati in detaliu “Politica de retur si schimb”.

 

 1. Contul dvs.

Inregistrarea pe site-ul epilaredulce.ro este gratuita. Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului (cum ar fi serviciile de reamintire stoc sau wishlist) este permisa doar utilizatorilor inregistrati, care sunt de acord cu prezentele” termeni și condiții”.

Accesul la contul dvs este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola, epilaredulce.ro nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje prin posta electronica sau telefon. Va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru.

In ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, epilaredulce.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, sau catre serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.

Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. sau compania dvs. catre epilaredulce.ro va fi folosita doar in concordanta cu prezentii termeni, daca doriti sa cumparati serviciile oferite. Sunteti singurul responsabil cu privire la prezentarea informatiilor intr-un mod corect si complet, ca si cu pastrarea acuratetii informatiilor in cadrul epilaredulce.ro.

Epilaredulce.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul site-ului sau o parte a acestui continut.

Orice acces neautorizat la elementele nepublice ale site-ului epilaredulce.ro reprezinta infractiunea de acces fara drept la un sistem informatic si va fi sanctionata conform legislatiei romane in vigoare.

 

 1. Servicii pentru vizitatori

Permitem vizitatorilor epilaredulce.ro să aibă acces la anumite servicii – cum ar fi cele de a lăsa un comentariu pentru un produs. Utilizarea acestor servicii presupune acordul dvs. Cu aceste termeni și condiții.

In conditiile in care dvs. publicati continut protejat de drept de autor pe site-ul epilaredulce.ro, declarati ca:

 • sunteti de acord cu transmiterea unei licente neexclusive, gratuite, nelimitate in timp si spatiu catre epilaredulce.ro pentru toate drepturile de autor spre continutul publicat de dvs. pe site-ul epilaredulce.ro
 • garantati ca sunteti autorul continutului publicat sau ca aveti dreptul de al publica pe site-ul epilaredulce.ro
 • exonerati de raspundere epilaredulce.ro cu privire la orice plangere facuta de terti cu privire la continutul publicat de dvs. si gazduit de epilaredulce.ro

Acesta va rămâne în site-ul epilaredulce.ro, în formă anonimizată, până la ștergerea acestuia de către epilaredulce.ro. Ne rezervam dreptul de a corecta, modifica sau sterge continutul postat de dvs. pe site-ul epilaredulce.ro, fara informarea dvs.

 

 1. Drepturi de autor

Întregul continut al site-ului  epilaredulce.ro- imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte opere originale – este proprietatea epilaredulce.ro si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor și a drepturilor conexe. Folosirea fara acordul epilaredulce.ro a oricaror elemente enumerate mai sus sau alte opere originale se pedepseste conform legilor in vigoare.

Epilaredulce.ro ofera utilizatorului un acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului epilaredulce.ro, fara acordul scris al proprietarului acestuia.

Pentru a ne sesiza, orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la infolinia@epilaredulce.ro.

De asemenea,ROYX PRO  este marcă înregistrată.

 

 1. Forta majora

Epilaredulce.ro, parternerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in executarea obligatiilor contractuale sau in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Epilaredulce.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Epilaredulce.ro , lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Epilaredulce.ro, erorile de operare, greva etc.

 

 1. Alte dispoziții

a) Legături către alte site-uri

Epilaredulce.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

b) Schimbari ale site-ului

Epilaredulce.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, Epilaredulce.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor pentru o parte sau la intregul sau continut.

c) Date personale și Securitate

SC NATURA PROPERTY MANAGEMENT SRL  prelucrează date cu caracter personal prin acest site. Detalii cu privire la această prelucrare se regăsesc în politica de confidențialitate.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru (cum ar fi de exemplu utilizarea HTTPs) si depunde toate diligentele in acest sens. Cu toate acestea Epilaredulce.ro nu poate sa isi asume responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de browser-ul dvs. Sau probleme de securitate a conexiunii dvs de Internet.

 

 1. Dispozitii suplimentare

Prezentul contract se completeaza cu dispoziițile din Politica de confidențialitate a Epilaredulce.ro

Prezentul contract incheiat de Epilaredulce.ro cu orice alta parte contractanta poate fi gasit la adresa : infolinia@epilaredulce.ro

 

 1. Modificarea termenilor

Epilaredulce.ro isi rezerva dreptul sa schimbe termenii fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, Epilaredulce.ro va notifica prin intermediul email-ului sau printr-un mesaj in contul dvs. de utilizator al Epilaredulce.ro si prin publicarea in prima pagina a site-ului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii link-ului privind schimbarile pe prima pagina a site-ului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

 

 1. Rezolvarea problemelor

Daca aveti probleme legate de o comanda care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Alina Liteanu ,  la adresa de email – alina.liteanu@epilaredulce.ro sau telefonic apeland numarul 0745.232.853.

Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi solutionat pe cale amiabila, iar in caz contrar va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru. In conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romane, de la sediul  SC NATURA PROPERTY MANAGEMENT SRL.

De asemenea Comisia Europeană puna la dispozitie o platformă SOL pentru rezolvarea alternativa a disputelor cu privire la rezolvarea în afara instanțelor judecătorești a problemelor legate de contracte la distanță. Platforma SOL este disponibilă lahttp://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

 1. Legea aplicabila

Prezentul contract este disponibil doar in limba romana, Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentii termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.

 

0